COMPLEET VERZORGD

Uw vakantie compleet op maat gemaakt! 

Wij regelen graag alles voor u. Van A tot Z helpt het toegewijde team van VIP Ski Holiday u bij uw reis. Of het om het zoeken van een geschikte accommodatie of een skiles gaat of ook uw tafeltje in dat mooie restaurant regelen we voor u. Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat u alvast kunt gaan genieten!

Vervoer

Bepaal zelf hoe u wilt reizen – met eigen vervoer of liever toch met het vliegtuig? Alles is mogelijk! We regelen het graag. Met de trein per City nightline kunt u iedere dag voor een korte trip richting Oostenrijk. Wilt u een hele week op vakantie dan is de skitrein iets voor u. Deze vertrekt op vrijdag avond vanuit Nederland en de week erop op zaterdag avond weer retour.
Met het vliegtuig vliegt u vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven ontspannen op Salzburg.
Rijdt u liever zelf met eigen vervoer? Dit is uiteraard ook mogelijk. Denkt u wel aan het meenemen van veiligheidshesjes en het aanschaffen van een “Autobahn” vignet? Ook is in Oostenrijk het rijden met winterbanden verplicht van 15 november t/m 15 april!

Overnachtingen

Hotels (vol- , half pension & logies en ontbijt) of juist Bed & Breakfast (half pension& logies en ontbijt) of uw eigen appartement(en). Alle accommodaties zijn persoonlijk gecheckt en gekeurd op ligging, prijs kwaliteit en gastvrijheid. Zodat u zeker weet, dat het goed is.

Specialiteiten

Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor het nemen van (algemene) skilessen (zowel via het Oostenrijkse als het Nederlandse leerplan). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in angstreductie, energiebesparend skiën en snowbiken. We weten alles van Freeriden, Lawinekunde, Tourskiën, Snowbiken, Young Guns (kinderen vanaf 10 jaar | niveau vergevorderd) kennen geen geheimen voor ons en we kennen de skigebieden als onze broekzak.

Aprés-ski

VIP Ski Holiday weet waar u lekker kunt Aprés skiën en / of eten en reserveert graag uw tafel. Geen zin om te rijden? Geen probleem: wij zorgen voor een taxi!