VIP SKI HOLIDAY

Van wintersporters voor wintersporters!

Passie

De mooiste vakantie van het jaar dat is de wintersport! Al vanaf jongs af aan willen we zo veel mogelijk in de sneeuw zijn en vol passie onze sport uitoefenen. Dit was ook een reden dat we skileraar zijn geworden en dus vele seizoenen in de sneeuw hebben doorgebracht.

 

Ervaring

Naast ons werk als skileraar hebben wij in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het organiseren van verschillende evenementen en in en met vele reisorganisaties. Tijdens het lesgeven in de sneeuw kwamen we bij onze klanten steeds de zelfde problemen en struikelblokken tegen:

  • Geregel - De eerste dag is altijd zo hectisch met ski's passen en huren, lessen regelen en het kopen van een skipas. 
  • Kwaliteit - Betaal je zoveel voor en leraar dan verwacht je zekere professionaliteit en toewijding, niet een leraar die vooral van de apres ski houdt. 
  • Persoonlijke aanpak - Ik wil geen standaard praatje van een leraar, maar een goed plan. 
  • Horeca - Waar kunnen we lekker eten? Waar is de beste adresski?

 

Komt dit u bekend voor? Wij kunnen u helpen om deze vragen weg te nemen.

Persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, niemand heeft dezelfde vakantie en al helemaal niet als het om wintersport gaat. Wij denken graag met u mee en wij delen hierbij graag onze kennis over het land, de regio, het skigebied en het dorp. Daarnaast regelen wij de skiles die wij samen met u afstemmen. Bovendien kunnen wij u adviseren over uw materiaal, de leukste apré-ski en de leukste activiteiten naast het skiën.

 

Compleet verzorgd

Wij regelen graag alles voor u. Van A tot Z helpt het toegewijde team van VIP Ski Holiday u bij uw reis. Of het om het zoeken van een geschikte accommodatie, een skiles of uw tafeltje in dat mooie restaurant: wij regelen alles voor u. Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat u alleen maar hoeft te genieten!